Att lägga till och redigera fiskeplatser

Intresset för att lägga till nya fiskeplatser har varit väldigt stort och det visar även att vi fiskare visst vill dela med sig av fiskeplatser som vi känner till. Vi har nu 300 nya fiskevatten sen lanseringen av Fiska i Sverige 2.0.

Några saker att tänka på när du lägger till och uppdaterar fiskeplatser:

  • Den information du anger blir synlig för alla, dvs döp inte fiskeplatsen till ”Mitt favoritställe”, utan ange det riktiga namnet. Är det en stor sjö eller ett vattendrag rekommenderar vi att du skriver: ”Namn på sjö/vattendrag: Namn på fiskeplatsen”, t ex ”Torne älv: Kukkolaforsen”.
  • Om du inte vet alla fiskearter som finns, ange de ni vet.
  • Vet du något om fiskekort, skriv det! Det kan vara ”Fiskekort krävs, köps på Statoil i Vagnshärad”, ”Gula kortet gäller, se sportfiskarnas hemsida” eller ”Fiskekort köps i parkeringsautomat på stora grusparkeringen.”.

Följer vi ovanstående regler kommer vi kunna göra Fiska i Sverige ännu bättre, både för amatören och den mest hängivna sportfiskaren . När vi granskar och godkänner är det ovanstående lista vi går efter, så blir inte ditt bidrag godkänt kolla igenom reglerna en extra gång.

Uppmärksamma gärna er kommun, lokala fiskevårdsförening eller sportfiskeklubb om att fylla på information om sina vatten. Detta är en väldigt viktig marknadsföringsplats för alla som vill ha fiskare till sina vatten i sommar.

Tack för att du är med och skapar Sveriges bästa fiskeguide!

Fiska i Sverige-banner

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.