Fiska i Sverige 2.0 förändrar hur man delar med sig av fiskeplatser

Fiska i Sverige är fiskeguiden för iPhone med runt 18 000 fiskeplatser i både sjöar och vattendrag runt om i Sverige med beskrivning, artbestånd och omkringliggande terräng. Efter lanseringen i mars 2012 klättrade appen snabbt upp på topp 10-listan över mest köpta appar i App Store och den har nu flera tusen aktiva användare.

Dela med dig av fiskevatten

Idag, den 15 maj 2012, lanseras Fiska i Sverige 2.0 som kommer att förändra hur du delar med dig av fiskevatten. Lägg till och uppdatera fiskeplatser direkt i appen och dela med dig av dina favoritställen på Facebook, Twitter eller via e-mail. Även personer som saknar Fiska i Sverige kan se delade fiskeplatser och djuplänkar möjliggör att du enkelt kan leda appanvändare till specifika fiskeplatser med detaljerad information. Att ta del av och dela med sig av fiskeplatser har aldrig varit enklare. Se exempelvis den publika länken för Norra Sämsjön. Möjligheten för sportfiskeföreningar att marknadsföra sina vatten är stora eftersom appen hela tiden visar användaren de 50 närmaste fiskeplatserna oavsett var i Sverige man befinner sig. På en fiskeplats ser man den viktigaste informationen och besökaren kan få vägbeskrivning eller ledas vidare till exempelvis en hemsida som ger utförligare beskrivning.

Andra förbättringar

  • Automatisk uppdatering av de 50 närmaste fiskeplatserna när du navigerar runt på kartan.
  • Vägbeskrivningar.
  • Möjlighet att ange detaljerade beskrivningar med uppgifter om t ex fiskekort, fiskebryggor och nyligen gjorda inplanteringar.
  • Tillagda fiskeplatser visas direkt för alla. Uppdaterade fiskeplatser visas när de granskats.
  • Tweeta från appen när du gjort en uppdatering.

Bakom Fiska i Sverige står 1000 Location som drivs av Dan Berggren och Peter Sunna, två fiskare med helt olika bakgrund inom den ädla konsten fiske. Dan föredrar att dra upp gäddor ur vassen i Stockholms skärgård, medan Peter skryter om ryggfenor på harrar som gömmer sig i Torne älv.

Fiska lugnt!

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt, Fiskeplats, Fisketips. Bokmärk permalänken.